F

MORMOR <3

Vad skall jag ta mig till. Hela denna veckan har vart ett helvete. Och idag blev det bara för mycket.
 
Min älskade älskade mormor, min stöttepelare igenom hela mitt liv. Min största förebild, och töntigt nog ett av mina största fan. Jag vet inte vad jag skall ta mig till. Du har hjälpt mig så himla mycket igenom alla dessa år, du var den som gav mig mat när jag inte hade pengar, du ställde dig & lagade köttbullar och sås till mig när jag bad dig. Du gjorde massor av mat, bara för att jag skulle kunna frysa in det. Fick aldrig receptet heller, :(!
 
Du var den som var med mig till mitt första soc möte, du var den som var med och kollade på min första lägenhet. Det är alltid dig jag ringt när jag vart med om något, vi pratade i telefon länge. Du stöttade mig så himla mycket när jag flyttade till New York. Du var den som sa till mig hela tiden att jag är helt otrolig och att du är så himla stolt över mig,. Du sa hela tiden att jag klarar allt jag tar mig till. Jag kommer sakna dig, kommer sakna att höra din röst, kommer sakna att höra ditt skratt & att höra dig säga att du är stolt över mig. Vad skall jag göra nu? Är så glad över att du har det bra nu. Jag är så glad över att jag har mina vänner & min familj just nu. 
 
Förlåt alla vänner att jag inte orkat umgås eller orkat svara den senaste veckan. Har vart så mycket förutom mormor. Jag har ingen bil, den är skrot efter att jag fick sladd på motorvägen i söndags. Jag har inte heller något jobb. Jag längtar så mycket efter Maldiverna nu. 
 
MORMOR, JAG SAKNAR & ÄLSKAR DIG!
Så glad över att vi fick träffa dig innan det var försent <3