F

5 November

Lokal tid; 20.47

Ja, det där med att skriva här ja haha.
Mycket har hänt den den 10/10 när jag skrev mitt sista inlägg. Det har vart halloween, vi har fått progress reports i skolan, jag har haft midterms, jag har haft mina första presentationer här, har blivit utpekad i klassen som top elev och jag har också bestämt för mig att flytta hem.

Anledningen till att jag flyttar hem är för att Berkeley är mer en business skola än IT skola, och jag har inte riktigt lust att betala så mycket för något jag inte får som jag vill. Utan att låta helt bossig, så ville jag läsa IT, inte business. Jag är inte heller helt säker på att IT är det jag vill läsa längre. Det var ingen som sa till mig att det var en business skola och det står ingenstans heller.

Har blivit mer intresserad i psykologi, det har jag vart väldigt länge dock, men lite mer nu när jag har fått se så många olika människor. Plus så har jag läst (lyssnat) på böcker som är så intressanta. Jag har lyssnat på Therese Lindgrens bok; ibland mår jag inte så bra & Linus Jonkman; Introvert - den tysta revulutionen. Mycket intressanta böcker! Jag har också blivit intresserad av marketing, för lektionerna är intressanta och ja det verkar intressant bara. Så jag är inte helt säkert på vad jag vill göra i mitt liv. Så jag åker hem, funderar över vad jag vill göra och sedan kanske åker tillbaka eller gör något annat. Men det är så det är nu.

Så som det är nu så har jag sökt jobb och boende i Uddevalla, där jag e uppväxt och det e där jag har nästan alla mina kompisar. Så vi får ta det som det kommer. 

Jag har alla mina bilder på mobilen, så det kommer ett inlägg med bara bilder.

Nu ska jag fortsätta plugga, det skall vara inne om 3h hehe. 

 

Från den första halloween outfiten här, samma som alla
andra år. Nästa år ska jag göra något annat haha.