F

Update 14.08.14

Hahaha höll på att börja skriva på engelska... Pratar engelska och hör på engelska nästan hela dagarna på jobbet, för valt att ha min uppläring på engelska. Tycker det är mycket bättre! :)

Nu har de gått en vecka snart på jobbet! Och jag älskar det! Aldrig längtat till jobb innan, men nu gör jag det. Vill bara att det ska bli den 26 så vi kan öppna och börja på riktigt! Uppläringen går bra, jobbigt att försöka komma ihåg alla koder och alla kombinationer, alla olika espresso shots, sirap pumpar osv men det går. Inte så svårt egentligen, krävs bara vilja. 

Idag så va det första dagen vi hade uniformen på oss och ni anar inte hur glad jag är för att ha förkläde för en gångs skull haha. Jag har som sagt velat jobba på starbucks från å till sen jag va 13! Haha.. Vi lärde oss att göra frappucinos idag och det va mycket att tänka på, men när man kan stegen så går det bra. Många saker som ska göras i en speciell ordning. Imorgon ska vi jobba i hotbaren, vilket menas med att vi ska göra latte och sånt! Det blir med kul, allt är kul! Och jag tycker så mycket om dom jag jobbar med, passar så bra ihop allesammans! 

Rett å slett kan man si at livet mitt er awesome right now! <3

haha velat ha sån här namnskylt så länge!

öppning på starbucks torggata 12.08.14