F

NEW YORK - day 1

Hellu.
Som dom flesta vet så är jag i New York nu med Emma. ÄNTLIGEN EFTER 12 ÅR VÄNTAN, helt sjukt. Nästan halva mitt liv! Vi ska vara här i så många dagar till så vi kommer hinna göra allt. Resan hit gick bra, kunde inte sova något alls någon av oss haha. Tog 7.5h att flyga typ och vi båda va så nervösa innan och på flyget över kontrollerna som folk skrämt upp oss om haha. Men det va inget att oroa sig för, inte heller va det något att oroa sig för om hur vi skulle komma därifrån för de löste sig. Vi kom till hotellet när klockan va sånn ca 22-23. Då gick vi och kollade lite saker och så i närheten. Vi bor precis så vi ser empire state building när vi står utanför hotellet! Har inte orkat lägga in några bilder ännu, ska dock göra det så det kommer! Tills dess får ni kolla min instagram där kommer det komma upp bilder till som tätt haha. 
 
Idag så har vi inte gjort så mycket egentligen. Gått runt och kollat lite grann och till en början va det kaos att hitta i tunnelbanan, men nu går det bättre och bättre haha. Vi har vart vid central park, apple store, grand central osv. Och vi har vart vid time square, asså den känslan av att äntligen äntligen vara där. Helt sjukt. Ville bara gråta, men kunde inte haha. Bästa är ju att vi hittade dit och hem utan hjälp ;)! Det första vi båda sa när vi kom till time square va "fyfan vad det luktar här!" haha luktade verkligen inte gott. Men man vänjde sig ganska fort. 
 
Första dagen här har vart helt awesome! Nu ska vi nog chilla lite och sen kanske sova så vi kan vakna tidigt och äta dounuts och dricka varm choklad som vi får här gratis på hotellet ;). Skriver mer imorgon om jag kommer ihåg det! 
 
Pusssss
Klockan är bara 20.30 nu haha.
 
 
 
Dröm att få ta en sån här bild!
 
Ena min önskan jag skrev på ett konfetti som skall vara med på nyår!
Min andra önskan var att mormor skall bli frisk.