F

Min 23 års dag, 18.07.14

Hehe glömt att uppdatera om min födelsedag som va för nästan två veckor sedan, haha har jobbat så mycket & sovit andra delen typ så glömt. Men såg att jag hade bilder å lägger ut dom nu så jag kan radera dom sen ;). 

Allt började med att jag jobbade, som vanligt. Men det va en bra dag faktiskt. Bjöd på negerbollar när jag kom, uppskattat! Sen så när Samara kom till jobbet hade hon köpt en tårtbit till mig så söt!! :) efter jobbet så drog jag till starbucks å köpte frappino såklart haha sen åkte jag hem och sov lite grann, färgade håret & ja sen drog till Oslo! Väl i Oslo så mötte jag & Bea resten av gänget (Julie, Veronica & Samara) sen gick vi och käkade på fridays, haha. Fanns tydligen två olika bredvid varann, vilket Julie påpekade efter ett tag så vi gick till det andra där vi hade bokat bordet haha. Bra att veta! 
Hade det mysigt å så där, haha vart överlycklig över ljuset och glassen som jag fick! Såg några ute som hade sånt ljus med så sa jag att jag också ville ha det & så fick jag det utan att någon sagt något! Efter det så drog vi ut på krogen bara. Och insåg att 23 är en bra ålder i Oslo, för nästan alla krogar hade 23 ;)! 

Haha det va la det! Juste, köpte även en födelsedagspresent till mig själv! En Michael kors väska! :D jätte fin!








Ja, det vart väll det! Hade en jätte bra dag med mina vänner. Uppskattar ännu en gång att ni tog er tid att byta pass på jobbet bara för att kunna fira mig. Älskar er alla jätte mycket! Synd bara att det vart i Oslo så mina kompisar i Sverige inte kunde vara med, men men så är det när man bor i olika länder! :(