F

Möblera?

Idag är det bara en sån där slapp dag, skulle tränat men det försvann kul. Så jag tänkte att jag kanske kan ta och städa och möblera lite istället det är ju träning det med haha. Saken är den att jag har tv som är fast på väggen så det blir intressant att försöka ta ner den. Känner att jag vill göra det och ställa den på min vita bänk för just nu är det bara en massa skit där haha. Kan ju använda den till någon nytta kanske. Jag får se vad jag skall göra, om jag tar ner den så kommer jag säkert inte få upp den igen haha så jag har ju inget val egentligen. Tar jag ner den får den va nere haha. Fina hål det kommer bli i väggen efter känner jag nu haha.
 
Jag vill fytta med, vill ha en större lägenhet. Jag vill ha en tvåa minst, helst trea för då kan jag ha ett rum som walk in closet hahah visst är jag smart? Jag måste köpa en till byrå nu när IKEA öppnar om någon vecka :) För köper jag en till byrå så kommer jag kunna ha mer plats till mina kläder och jag kommer kunna ha mer ordning här hemma (förhoppningsvis). Ja, jag får se vad jag skall göra haha. 

Nu ska jag försöka städa osv får se vad som händer, kanske tar kort och lägger ut om det inte blir för mörkt och om jag nu gör de haha :)