F

MIN STÖRSTA DRÖM GÅR I UPPFYLLELSE!

"jag skall bli duktig på att blogga oftare nu" haha skitsnack!
 
Förlåt för att jag inte har uppdaterat, men har haft fullt upp och uppriktigt så har jag glömt av bloggen fram tills idag när jag fick en kommentar haha, tänkte säga att jag skall bättra mig men vill inte göra er besvikna. Det har hänt mycket sedan jag skrev sist. Jag har bott här i två månader snart och jag trivs jätte bra här. Jag trivs på jobbet & i huset med alla sköna folk. Allt är bara bra helt enkelt! Ja, vad mer har hänt. Jo, jag har sladdat med bilen så jag skadade nacken & ryggen. Ryggen är helt bra nu iallafall men nacken gör ont ibland, men det va inget farligt som hände iallafall som de va ju tur det. Min barndomskompis har dött, (:((). Sagt upp vänskapen med en jag trodde va min bästa kompis, men tydligen så dög jag inte för henne mer så hon ville inte vara kompis med mig mer, lång historia. Hon har vart sur på mig sedan dagen innan jag flyttade så vi har inte haft någon kontakt alls, förutom när jag försökte be om ursäkt för en sak om och om och om igen, men hon vägrade ta emot det & sade istället upp vänskapen efter 7 år. Men men, jag får klara mig har andra personer runt mig nu som uppskattar mig. Som tex min älskade Therese! <3 Och sedan har jag äntligen fått tillbaka den gamla vänskapen jag hade med Emma, trots allt som hänt så är vi nu lika bra vänner som vi va för 5-6 år sedan (ÅH HERREGUD VAD TIDEN GÅR!?)! 
 
Sedan så har jag det bästa som någonsin hänt mig tror jag, om jag skall vara ärlig kommer jag inte på något bättre nu. JAG SKALL TILL NEW YORK ÖVER NYÅR!! Fattar ni eller!? Min största dröm går i uppfyllelse, jag skall dessutom vara borta i nästan 2 veckor!? Om jag ens kommer tillbaka... (a)
 
Nu sa jag snart packa & sedan sova, börjar jobba klockan 03,00 inatt & direkt efter jobbet så skall jag flyga till Stockholm för att träffa min älskade moster som jag saknar & sedan så skall vi på avicii och seda skall jag vara hos henne hela helgen. Skall bli ganska skönt faktiskt att träffa henne och bara slappna av! :D
 
<3