F

GALAPREMIÄR :)

Hej!

Hur har er dag vart? Min har vart bra iallafall mest chillat idag, vart på Ikea & inne i centrum.

Jag skall berätta lite om galapremiären igår ju! Började med att vi fixade oss och grejade håret osv, jag lyckades göra en vattenfalls fläta woho! Inte så snygg men duger för att vara självlärd och göra det på sig själv! Dom som kan göra dom vet hur svårt det är att lyckas haha. Sedan så tog vi en taxi runt sju in till stan, sedan så fick vi stå i kö ett tag. Skönt att det "bara" duggade lite grann haha. Har regnat varje dag nu här, de suger. Anyways. Haha i kön så stod Annica å Marcelo bakom mig, så jag va tvungen att ta kort med dom. Efter många om å men haha. Min syrra trodde inte på mig haha men sen med bildbevis gjorde hon det! ;) sen så kom vi in då, haha kändes så bra å säga "jag står på listan" haha! ;) 

När vi väl vart där inne (slapp röda mattan haha, både bra och dåligt haha, hade ju vart kul å bli fotad där!) så fick vi dricka någon alkoholfri cider som jag tyckte va god iallafall! Sedan så gick vi neråt till resten av folket, där vart det små snittar med lax på ena och på den andra vart det färsk ost. Men jag smakade inte på dom, vart så mycket folk när jag väl bestämde mig för att smaka haha. Till det så fick vi så många glad champagne vi ville, den va faktiskt god. Jag är inte så mycket för champagne men den dög iallafall till ett glas! :D  sen så när vi hade fått champagne så stod vi å pratade med varann lite och sedan så fotade jag Anki och Johannes Brost :) sedan så ville jag ta kort med Filip Berg och sagt och gjort, hehe. Han e så jädra snygg haha, hans ögon är så fina :$! Det vart även en del andra kändisar där, dels blondinbella (hon vart med i filmen) och sedan så såg jag Samuel hauus han som spelar tsatsiki haha! Han ser lika liten ut som då haha. Han vart också med i filmen :).

Sedan så vart det ju filmen då, jag tyckte den vart jätte bra men en del saker jag läst om folk som va där har sagt, vart att den va hoppig osv. Men jag har fasiken väntat i tre år på den och det va den värd! :)

Efter filmen så vart det efterfest på drottninghof, men vi drog aldrig dit. (Buhu!) vi träffade Anki's kompis istället som vart jätte trevlig verkligen! Vi drog till sky bar och det va första gången där för mig. Högt upp och massa kostymnissar haha aldrig sett så många killar i kostym samtidigt haha! Och jag vart yngst där, jupp. Kändes sådär haha men det vart ändå trevligt :) 

När klockan blev två och det stängde så satte vi oss i en taxi och åkte hem för att sova! :) och idag har vi som sagt bara tagit det lugnt. Imorgon skall jag åka hem, tidigt. Längtar tills jag flyttar hit! 

Här är några bilder haha. Puss på er!