F

Last day

Sista dagen innan jag kommer i form igen! Idag har jag handlat alla saker jag behöver inför fitnessfighten! Jag fick även mitt armband, woho perfekt timing! Så imorgon börjar jag, skall skriva om det varje dag. Börjar med träning klockan 09.30 med Maria. Vi kommer köra mitt träningschema har jag bestämt hehe eller jag skall göra det iallafall. Äntligen så skall hon skaffa kort på sportlife! :D sedan på kvällen så kommer jag träna bodybalance och verkligen börja på de passen jag sagt att jag skall göra :) bodycombat på måndagar & onsdagar och sedan bodybalance på tisdagar, torsdagar & söndagar! :) 

Nu skall jag se om jag kan väga upp lite kött och kyckling och frysa in. Jag borde laga lite mat med men det orkar jag inte nu haha. Köpte mat på citygross idag och jag blev förvånad att det blev så himla billigt för så mycket som jag köpte! Haha, billigare än på willys ju. Fick 2,5kg nötfärs för 189kr! Hur billigt som helst haha. På tal om ingenting så börjar 112 aina ikväll med, haha så jädra roligt! 
 
Haha, vi hörs imorgon! :)
 
ps. Btw, jag jobbade min första natt natten till söndag. Det gick lättare än jag trodde det skulle vara och det vart faktiskt ganska kul. Jag kände mig inte trött förens klockan va typ 4-5 haha och när hon som skulle lösa av mig kom kände jag mig helt plötsligt hur trött som helst haha! Vart mycket mer att baka också än vad jag trodde men det gick faktiskt hur bra som helst allting! Jag är verkligen en natt människa och tyckte det vart mycket bättre att jobba på natten, haha jag vart inte lika zombie som jag är när jag jobbar kväll HAHA! Jag vart även på kalas hos Ellinor i lördags, det vart med kul och hon blev super glad för min present hehe vilket vart bäst för henne de haha! <3 ds.