F

Perfekt måndag!

Idag har jag hunnit med en del. Jag har tvättat, köpt en ny kalender, tvättade bilen (va på tiden!), käkat på starts and stripes, vart på Ikea och handlat doftljus (har nog för många snart haha!) :)

Alltid lika kul att vara i farten! :) imorgon kväll skall jag äntligen träna efter att jag vart sjuk i en vecka nu :) inte heeeelt frisk ännu men det är bara bodybalance så det är ju inte så ansträngande, men ändå väldigt bra träning. 

Jag känner att jag behöver något som kan koppla bort all den små paniken jag har inför Norge. Jag skall upp dit den 2 & 3 december. 2 december skall jag kolla på lägenheter och förhoppningsvis hittar jag något jag gillar! Annars så får jag nöja mig, för måste ju bo någonstans! Den 3 december skall jag göra kursen för jobbet, hoppas jag klarar det!! Dock tror jag inte det är något svårt haha. 

Imorgon skall jag vara med J tror jag :) och jag skall även lämna in min bil på lagning, och laga lampan haha. Egentligen borde jag fixa allt som går när jag ändå håller på? Äh märker vi imorgon. 

Nu skall jag sova iallafall, godnatt!