F

Synd bara att den inte va längre än ca 30sek..

Haft en jätte bra vecka, skönt att vara ledig lite haha. Jag har vart hos mamma och firat jonsokk, min syster gifte sig (nej inte på riktigt haha!) som ni kunde se i en video här! Sen så har jag vart hemma i Uddevalla i några dagar och bara egentligen tagit det lugnt. Vart på liseberg med Therese i lördags med, och såklart åkte helix. Bästa liseberg har tror jag. Alla sa att det skulle vara så himla långa köer dit, så vi vart smarta & tog den först haha. Stod bara i kö i ca 30 min, men dom hade spel & wifi så det gick rätt fort ;). Synd bara att den inte va längre än ca 30 sekunder, men helt klart värt det!
 
Annars så har jag inte gjort så mycket alls det senaste haha. Händer inte så ycket intressant i mitt liv just nu som är värt att göra inlägg om tror jag. Men jag skall nog börja mer, eller jag måste börja blogga mer känner jag så jag har någonstans att göra av med mina tankar! Men så kul kanske det inte är att läsa om mina cp tankar heller kanske! ;D och varje gång jag får för mig att blogga på riktigt igen så slutar det med att jag gör om min design på bloggen och då blir det inget skrivande ändå haha! 
 
Nä, nu skall jag sova. Första dagen efter semestern imorgon och jag börjar 03.30 (y)! Men sen efter det så skall jag förmodligen på en visning på en lägenhet i Oslo, woho! Börjar närma sig nu. Den 12. august så börjar jag på starbucks ÄNTLIGEN! <3